Arxiu sonor

  Al dia

  Divendres, 20 d'abril de 2018

Sadurní Colom: "Ja em demanen que comenci el segon volum de la saga, però ara toca gaudir de 'Pasion Pour Chloé, un llibre amb què el lector gaudirà molt"

Seguint amb les entrevistes a escriptors de les Borges Blanques que han publicat llibre aquest any, entrevistem Sadurní Colom. Després d'escriure fa tres anys el seu primer llibre de tall autobiogràfic, Colom, nascut el 1975, presenta ara 'Pasion Pour Chloé', la primera entrega d'una saga que inclourà sis llibres en total.

La novel·la, plena d'acció, intriga i passió, es presentarà el proper 21 d'abril a l'Espai Macià de les Borges Blanques, en un acte "innovador" amb una representació amb quatre actors d'uns fragments del llibre. Abans, però, hem tingut el plaer de tenir-lo amb nosaltres i poder-hi conversar una estona.

Ens ha explicat com va sorgir el títol de la novel·la i com es titularà el segon volum, i també que ja sap quin serà el final de la saga, "que ja no canviarà" i que li ha dut set mesos de feina. Amb el Sadurní hem parlat de com li sorgeixen les idees per escriure i  ens ha confessat que gaudeix molt amb aquesta faceta literària. De fet, a més de la saga que presenta ara, té quatre novel·les més en ment.

El borgenc ja té demanda per començar el segon volum, que es titularà 'Amour pour Chloé', però ara vol "gaudir de la bona acceptació que està tenint Pasion pour Chloé", amb què assegura que el lector gaudirà molt.

Et convidem a conèixer més detalls del llibre i de la trajectòria de l'autor escoltant la xerrada!

Sadurní Colo, amb el llibre, a Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa