Arxiu sonor

  Sisde7

  Dimecres, 30 de maig de 2018

Nerea Alonso, coordinadora del projecte 'Vacances en pau' a les Garrigues: "moltes famílies acollidores van a veure els infants al cap de refugiats perquè es creen uns vincles molts forts i indestructibles"

Des de Ràdio les Borges hem parlat amb Nerea Alonso, coordinadora del projecte 'Vacances en pau' a les Garrigues i al Pla d'Urgell. És un projecte solidari amb el poble sahrauí i consisteix en l'acolliment d'infants de 10 a 12 anys procedents dels campaments de refugiats del desert algerià durant els dos mesos d'estiu, per tal que puguin conèixer una realitat diferent de la que viuen en el camp de refugiats.

Amb ella hem parlat sobre els objectius del projecte i com neix, les sensacions de les famílies acollidores després de tenir els infants a casa i la tornada al campament de refugiats, entre altres qüestions que podeu escoltar tot seguit.

Si en voleu saber més, aquest divendres, 1 de juny, podeu assistir a taula rodona 'La situació actual dels refugiats sahrauís i del projecte Vacances en Pau', a les 20 hores, al Casal Marino de les Borges Blanques. A la trobada hi hauran diversos membres de Lleida pels refugiats i de la Delegació catalana de la Lliga d'estudiants sahrauís.

Us deixem amb ella!

Nerea Alonso amb dues infants saharauis.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa