Arxiu sonor

  Al dia

  Dimarts, 6 de novembre de 2018

Núria Palau i Salvador Noguera, regidors de l'Ajuntament de les Borges, recorden l'1 d'octubre i parlen sobre la situació política actual

El passat 1 d'octubre es van fer diverses activitats a les Borges, com a molts altres pobles del país, per commemorar la celebració del referèndum d'independència de l'any passat.

El Pavelló de l'Oli va acollir un debat entre un bon nombre de veïns i veïnes que van reviure la jornada, van explicar quins sentiments van tenir i van compratir impressions d'aquell dia tan intens.

Ara, tot i que han passat uns quants dies -per qüestions d'agenda-, a Ràdio les Borges hem dut a terme la mateixa iniciativa amb regidors de l'Ajuntament representants dels partits que el conformen: Núria Palau, tinent d'alcalde i regidora de Governació, i Salvador Noguera, portaveu d'ERC. Josep Farran, de la CUP, va excusar la seva presència a la conversa.

Amb els dos edils de l'Ajuntament de les Borges hem parlat de diverses qüestions relacionades tant amb els dies de preparació, la mateixa jornada del referèndum i hem repassat també l'actuació política posterior a aquella jornada, en què el poble es va mostrar, malgrat la repressió dels cossos policials espanyols, clarament favorable a la independència.

Noguera i Palau, als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa