Arxiu sonor

  Sisde7

  Dimecres, 7 de novembre de 2018

Elena Ionescu: "Jo estic al seu costat, però jo no lluito, el qui lluita és ell i m'ha ensenyat moltes coses. No em queda res més que ajudar-lo"

A Ràdio les Borges hem parlat amb l'Elena Ionescu, la impulsora i organitzadora d'una jornada solidària contra el càncer infantil que es farà el proper dissabte, 17 de novembre, al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques, tal com vam informar.

L'Elena, juntament amb el seu fill Cosmin, fa vuit anys que lluiten contra un càncer "és el que et toca i no hi ha res a preguntar, només s'ha de lluitar. Em sento molt impotent en veure que no puc fer res més que estar al seu costat, però aquesta malaltia és així", explica l'Elena.

Durant tota la jornada, que començarà a les 17.30 hores, es faran diverses activitats com una tómbola solidària, espectacle infantil i karaoke, entre altres, que començaran amb l'actuació del Cosmin com a dj "moltes persones han d'aprendre del meu fill perquè transmet molta energia positiva", apunta l'Elena.

L'entrada, que es podrà comprar a taquilla, tindrà un preu de dos euros i els beneficis aniran destinats a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona que, segons explica l'Elena, "ens van obrir les portes des del primer moment i ens van fer sentir com a casa".

Us convidem a escoltar l'entrevista i a participar en la jornada solidària a les Borges!

Elena Ionescu als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa