Arxiu sonor

  Sisde7

  Dijous, 8 de novembre de 2018

Vicenç Aguado, Doctor en Dret Administratiu a la Universitat de Barcelona parla sobre les noves propostes de bandera de les Borges

Entrevistem Vicenç Aguado, professor de Dret Administratiu a la Universitat de Barcelona, i encarregat de coordinar les tres noves propostes de bandera oficial de les Borges Blanques, elaborades a partir de nou escut, que es va aprovar ara fa un any.

Amb ell ja vam tenir una xerrada quan va publicar la seva primera novel·la, 'L'escultor de Déu'. A més, també és autor de nombroses publicacions de diversos gèneres: literatura infantil i juvenil, gènere negre i del seu àmbit acadèmic.

Aguado ha explicat per què es va canviar l'escut de les Borges, com són les tres propostes de banderes que els borgencs, majors de 16 anys i empadronats a les Borges, poden escollir fins al 18 de novembre i per què dues de les propostes duen un bou, entre altres qüestions que han generat força controvèrsia a les xarxes socials entre els borgencs i borgenques.

Us convidem a escoltar-lo i a aclarir alguns dels dubtes que pot generar aquesta oficialització de la nova bandera de les Borges Blanques.

Vicenç Aguardo és professor de Dret a la UB.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa