Arxiu sonor

  Sisde7

  Dijous, 15 de novembre de 2018

Octavi Espuga: "'CondAmned' és el meu primer treball professional i ha significat un aprenentatge molt gran per continuar fent cinema"

A Ràdio les Borges hem parlat amb el director cinematogràfic borgenc Octavi Espuga, que ha publicat el seu segon curtmetratge titulat 'CondAmned', un film de terror que transcorre al segle XIX en plena decadència victoriana.

Tal com vam explicar des de Ràdio les Borges, el curt va estar seleccionat com un dels vuit curtmetratges per participar, del 27 d'octubre al 2 de novembre, en la 29a Setmana del Terror i Cinema Fantàstic de Donosti, al País Vasc. Amb això, el film d'Espuga es va estrenar mundialment el dijous, 1 de novembre, al Teatre Principal de Donosti dins de la secció oficial de curtmetratges espanyols.

D'altra banda, 'CondAmned' també va estar present a Sud-àfrica durant la South African Horrorfest, que es va celebrar del 25 d'octubre a l'u de novembre a Ciutat del Cap.

El film també es va projectar al festival Acocollona't de Girona, dins de la vuitena Setmana de Cinema Fantàstic i de Terror, on va guanyar el primer Premi al Millor Curtmetratge de la secció oficial del festival, que es va celebrar als cinemes Truffaut del 27 d'octubre al 4 de novembre. El director es va mostrar molt content i il·lusionat amb el guardó i va voler felicitar a tots els participants i l'equip del curt.

Durant l'entrevista que podreu escoltar tot seguit, el director borgenc ha explicat el perquè del títol, quins actors i actrius coneguts hi podreu trobar, que ha significat, professionalment i personalment, la creació de 'CondAmned' i quins projectes de futur té entre mans, entre altres qüestions.

Us deixem amb ell!

Octavi Espuga als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa