Arxiu sonor

  Sisde7

  Dimecres, 16 de gener de 2019

Entrevista a Jordi Arnau Espuga i Ariadna Salla: "Els nous gegants de les Borges, que presentarem aquest dissabte, no representen cap personatge històric"

A Ràdio les Borges hem parlat amb el borgenc Jordi Arnau Espuga, membre de la Comissió Gegantera de les Borges, de la colla Estimem els Gegants i constructor dels nous gegants de les Borges Blanques que es presentaran aquest dissabte, 19 de gener, durant la Fira de l'Oli. També ens ha acompanyat l'Ariadna Salla, regidora de Promoció Cultural i Festes de l'Ajuntament de les Borges.

Durant la trobada, Espuga ens ha donat algunes pistes de com seran els nous gegants, "els qui vinguin a la presentació, no es trobaran unes figures completament diferents, seguiran la mateixa línia d'estil. L'únic que podem avançar és que, a diferència dels anteriors, no representen a cap personatge històric".

Amb l'Ariadna hem parlat sobre el tradicional Concert de l'Oli que es farà, dissabte a la nit, amb Els Catarres i Buhos com a caps de cartell. També hem conversat sobre la participació dels més joves a la Fira, "hi ha molta varietat d'actes a la Fira, per tant, tothom pot triar el que vol veure, i cada vegada els joves hi participen més".

Us deixem amb ells!

Ariadna Salla i Jordi Arnau als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa