Arxiu sonor

  Al dia

  Dimecres, 16 de gener de 2019

Enric Mir: "L'objectiu de la Fira és fer arribar el consum d'oli d'oliva verge extra al màxim de sectors i consumidors, no tant que se'n venguin litres al certamen"

Abans que comenci oficialment la 56a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i de les Garrigues, que se celebrarà aquest cap de setmana a les Borges, a Ràdio les Borges hem fet un seguit d'entrevistes a persones vinculades al certamen.

Hem parlat amb Enric Mir, alcalde de les Borges Blanques i president del Patronat Fira de l'Oli, amb qui hem repassat els canvis que s'han dut a terme al certamen els darrers anys per "potenciar i donar a conèixer la cultura de l'oli", fet que, segons Mir, és l'objectiu més important de la Fira que serveix alhora, segons ha indicat "per donar a conèixer tot el patrimoni de la comarca, com ara la pedra seca i altres elements turístics" i "per potenciar el sector comercial i de restauració de les Borges".

Mir ha explicat que, des de l'organització de la Fira creuen que cada vegada es fa més esforços per distribuir l'oli com un producte de qualitat, relacionat amb la salut, i que es va deixant enrere la finalitat de vendre'n molts litres en cubes".

Amb el màxim responsable de l'esdeveniment hem repassat altres qüestions relacionades amb el sector de l'oli i amb les activitats que es duran a terme a la Fira com, per exemple, la "importància que hi assisteixin personalitats conegudes de diferents àmbits, que després donen a conèixer l'oli, les Borges i les Garrigues. També li hem preguntat sobre el finançament i sobre l'estratègia de promoció del certamen.

Et convidem a escoltar la conversa a l'enllaç de sota!

Enric Mir, a Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa