Arxiu sonor

  Al dia

  Dijous, 14 de febrer de 2019

Programa especial per commemorar el Dia Mundial de la Ràdio 2019

Ahir dimecres, 13 de febrer, amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida va celebrar per quart any consecutiu el Dia Mundial de la Ràdio a Lleida amb 12 hores de ràdio en directe. Catorze emissores de la demarcació, entre les quals Ràdio les Borges, vam emetre part de la programació des de la Sala Alfred Perenya de l'Ajuntament de Lleida.

Des de l'emissora municipal de les Borges Blanques hi vam participar amb un programa enregistrat, que va sonar de les 18.30 a les 19 hores, relacionat amb el tema que protagonitzava enguany l'efemèride segons la UNESCO: 'Diàleg, Tolerància i Pau'.

Així, en l'especial, hi hem inclòs entrevistes a Nerea Alonso, coordinadora del projecte 'Vacances en pau' a les Garrigues i al Pla d'Urgell, i a Sandra Castro, tresorera, formadora de l'Associació Colors de Ponent, dues entitats que, cadascuna en el seu àmbit, duen a terme una tasca per promoure la igualtat, la tolerància i el respecte entre persones.

Hi hem combinat la conversa amb aquests col·lectius amb bona música i, per a l'ocasió, hem triat cançons relacionades amb la pau i la tolerància.

Podeu escoltar el programa sencer a sota!

La sala Alfred Perenya de l'Ajuntament de Lleida va acollir 12 hores de ràdio.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa