Arxiu sonor

  Sisde7

  Dijous, 18 d'abril de 2019

Llibres d'autors borgencs per Sant Jordi: 'Hivern Cremat', de Carla Giné

Continuem amb les ressenyes de llibres d'autors borgencs que hem preparat des de Ràdio les Borges amb motiu de Sant Jordi i ho fem amb Carla Giné, autora del llibre 'Hivern Cremat', on parla de la seva experiència personal sobre l'anorèxia i la superació d'aquesta malaltia.

L'autora va veure el llibre editat per primera vegada el passat mes de març i, com diu el seu editor, Daniel Albors, quan l'obres sembla que obris una caixa molt semblant a la de Pandora. Les pàgines d''Hivern Cremat' recullen els records emocionals d'una jove que no va quedar marcada per l'experiència, sinó més aviat al contrari.

Segons l'editor, Carla és pretensiosa, però d'una manera extraordinària, i amb només 18 anys ha escrit un diari molt íntim amb el qual, les persones que es veuen submergides en aquesta malaltia, poden agafar-se a una història heroica. 

Per l'editor, 'Hivern Cremat' és una càpsula plena d'allò més essencial de l'autora: "La seva lluita, força i fe en ella mateixa, sabent que l'exterior és una eina indispensable per poder veure la llum".

Amb aquest llibre l'autora vol ajudar a les persones que estan patint aquesta malaltia i al seu entorn:


Carla | Descarrega'l com a: | MP3

A més, escriure les línies d''Hivern Cremat' també li ha servit com a teràpia personal perquè els lectors entenguin que significa tenir anorèxia:


Carla | Descarrega'l com a: | MP3

L'autora va presentar el seu llibre el passat mes de març durant els actes de l'Abril Cultural de les Borges. A més, entre altres obres, també es presentarà durant el Vermut Cultural que ha organitzat l'Ateneu Popular Garriguenc i La Bodega de les Borges el proper diumenge, 21 d'abril, a partir de les 11.30 hores.

 

Portada del llibre 'Hivern Cremat', de Carla Giné.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa