Arxiu sonor

  Al dia

  Dijous, 18 d'abril de 2019

Llibres d'autors borgencs per Sant Jordi: 'La zebra Mima', d'Anmarí Gassó

L'obra que ressenyem en aquesta ocasió és un conte per als més menuts de casa. Es titula 'La zebra Mima', escrit per Anmarí Gassó i il·lustrat per Jordi Calvís. L'obra es va idear i escriure durant el despopament de la filla gran de la parella, l'Èlia, i es va il·lustrar i editar en el despopament de la seva filla petita, la Nela. De fet, va sorgir com un regal a les dues nenes i té l'objectiu d'acompanyar pares, mares i infants en el procés de deslletament d'una manera divertida:


| Descarrega'l com a: | MP3
La Mima és una zebra que viu a la sabana i que avui ja no prendrà més popa. La seva amiga Pipa, una girafa que ja ha deixat la lactància, acompanya la petita zebra en aquest procés de despopament explicant-li com és el seu dia a dia sense la popa de la mare.

El llibre, que es pot adquirir a la Llibreria Quaderns de les Borges, es presentarà el proper diumenge, 21 d'abril, en el marc del Vermut Cultural que organitzen a la capital de les Garrigues l'Ateneu Popular Garriguenc i La Bodega. També es presentarà a Balaguer el mateix dia de Sant Jordi, i de 12 a 13 i de 17 a 18 hores, l'autora en signarà exemplars a la parada San Agustín, al passeig de l'Estació de la capital de la Noguera.

La portada del conte.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa