Arxiu sonor

  Al dia

  Dissabte, 18 de maig de 2019

Debat de la Revista Terrall amb els candidats a l'alcaldia a les Borges Blanques 2019

Ahir divendres, 17 de maig de 21 a 23.30 hores, es va celebrar el ja tradicional debat organitzat per la Revista Terrall amb els candidats a l'alcaldia a les Borges Blanques. Hi van participar Enric Mir, actual alcalde, que el 2015 va encapçalar la llista de CiU i que ara és el candidat de per Junts x les Borges Blanques, Josep Farran, que és edil de la CUP i que en aquesta ocasió és el cap de llista de Borges per la República, i Imma Purroy, de Compromís per les Borges -formació vinculada al Partit dels Socialistes de Catalunya-. Com en el cas del debat d'alcaldables de Ràdio les Borges, no hi van ser presents Dámaso Sánchez, de Ciutadans, i José Luis Pardo, del Partit Popular. El moderador va ser el jove Marc Giribet, estudiant d'Informàtica i Direcció d'Empreses a la Universitat de Lleida.

El debat va constar de diferents parts: en primer lloc es van presentar els candidats, després els candidats van fer una exposició sobre els diferents temes plantejats sobre els quals també hi va haver debat lliure. Els blocs van ser: obres públiques, infraestructures i comunicacions; economia, finances i emprenedoria i, per últim, bon govern, cultura i país.

Després, el moderador va fer diverses preguntes ràpides als dos candidats que quedaven al debat (Purroy ja havia avisat que hauria de marxar) sobre temes diversos i després es va obrir el torn de preguntes del públic. Com és habitual, el debat va acabar amb la petició de vot per part de cadascun dels candidats, el que es coneix com el minut d'or.

Els candidats i el moderador, durant el debat (foto: JC).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa