Arxiu sonor

  Sisde7

  Divendres, 30 d'agost de 2019

Parlem amb Laia Garra i Jordi Arnau Espuga, membres de la Comissió de Festes de les Borges Blanques sobre la Festa Major

Aquest matí hem rebut als estudis de Ràdio les Borges a Laia Garra i Jordi Arnau Espuga, membres de la Comissió de Festes de les Borges Blanques. Hem parlat una estona sobre la Festa Major de les Borges que comença avui divendres, 30 d'agost, i que s'allargarà fins al proper dimarts, 3 de setembre, tal com vam informar des d'aquesta emissora

Durant la trobada, hem conversat sobre el canvi que hi ha hagut a la Comissió de Festes, les novetats o coses destacables d'aquesta nova edició, els concerts que es faran durant els cinc dies, etc. 

Enguany se celebra la 27a Trobada de Gegants, un dels actes més emblemàtics de la Festa Major de la capital garriguenca. En total, es preveu que hi participin més de 70 colles i, com a novetat, la trobada incorporarà punts liles per evitar les agressions sexistes. Aquests punts també hi seran als concerts de nit, on també es llegirà un manifest i s'emetrà una falca. 

Durant l'entrevista, la Laia i el Jordi han volgut fer un especial agraïment a la regidora de Promoció Cultural i Festes de l'Ajuntament de les Borges, Ariadna Salla i a la Mònica Perelló "pel seu esforç i dedicació en preparar aquesta edició de la Festa Major". 

Us deixem amb ells! 

Laia Garra i el Jordi Arnau, membres de la Comissió de Festes de les Borges Blanques als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa