Arxiu sonor

  Al dia

  Dijous, 16 de gener de 2020

Jordi Ribalta, gerent del Patronat Fira les Garrigues: "Farem actes relacionats amb la Fira també en altres èpoques de l'any"

Abans que arrenqui la 57a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i de les Garrigues, a Ràdio les Borges hem mantingut una entrevista amb el gerent del Patronat, Jordi Ribalta, que també és regidor de Promoció Econòmica, Fires, Comerç i Mercats de l'Ajuntament de les Borges Blanques.

Amb ell hem fet un repàs als actes més destacats d'enguany del certamen, de les principals novetats que s'hi han incorporat i també dels diversos expositors que hi participaran.

A més, Ribalta ha explicat que "arran del caràcter solidari que té enguany la fira envers els pobles que han patit l'incendi de la Ribera d'Ebre i les Garrigues i els aiguats del passat octubre, es podran apadrinar oliveres, fet que farà que els actes relacionats amb la Fira tinguin lloc en dates diferents de les pròpies del certamen".

Amb el gerent també hem conversat sobre les diferents activitats que es viuran a les Borges durant els dies de Fira, com els Tres Tombs, la Cursa de l'Oli, les visites guiades o el Concert de l'Oli, entre altres.

Tots els detalls, a l'entrevista!

Jordi Ribalta, a Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa