Arxiu sonor

  Al dia

  Dijous, 4 de febrer de 2021

Jordi Ribalta, gerent del Patronat Fira de l'Oli: "El format virtual d'enguany no afectarà la participació quan es pugui tornar a fer presencial, la idea que tenim de cara a properes edicions serà combinar les dues modalitats"

Amb motiu de la 58a Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que començarà demà i que s'ha presentat aquest mateix 4 de febrer al Palau Robert de Barcelona, hem entrevistat el gerent del Patronat Fira de l'Oli i regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de les Borges Blanques, Jordi Ribalta.

En la conversa, Ribalta ha donat detalls sobre com s'ha gestat aquesta edició virtual del certamen, quins expositors hi prendran part i quina repercussió se n'espera, entre altres qüestions. El gerent ha recordat que alguns actes es mantindran i també que, tot i que el certamen sigui aquest cap de setmana, la pàgina web es mantindrà oberta fins el 28 de febrer, perquè els expositors puguin donar a conèixer els seus productes.

En aquest sentit, Ribalta ha matisat que el format d'enguany és una "prova" i que es combinarà amb el format presencial quan es pugui tornar a celebrar amb seguretat. L'aturada d'aquest any de la Fira tal i com la coneixíem, per Ribalta no serà cap impediment perquè els expositors hi confiïn i "per continuar-la fent créixer".

Ribalta, en una foto d'arxiu ales estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa