Arxiu sonor

  Sisde7

  Dimecres, 9 de juny de 2021

Rosa Cano, AFANOC Lleida: "són molt importants les aportacions dels assistents a les festes com el 'Posa't la Gorra' per poder seguir oferint serveis gratuïts a les famílies que conviuen amb infants i adolescents amb càncer"

Aquest cap de setmana, 12 i 13 de maig, l'AFANOC Lleida ha preparat dues noves jornades solidàries per recaptar fons per ajudar a les famílies que conviuen amb nens i adolescents amb càncer. Ambdues activitats, que es faran al turó de la Seu Vella de Lleida, seran en petit format, i amb inscripció prèvia, a causa de la situació sanitària actual.

Per dissabte han organitzat la segona edició de la festa 'Rock pels xuclis' amb les actuacions musicals de El Pajaro Loco - Banda tributo a Loquillo y Trogloditas i David Uclé. Tots els interessats poden fer la seva inscripció, fins aquesta mitjanit, clicant a l'enllaç.

D'altra banda, tal com vam informar des d'aquesta emissora, el diumenge es farà la tradicional festa del càncer infantil 'Posa't la Gorra' amb l'espectacle 'El retrobament' de Versions per Xics i també es farà un sorteig de deu premis a la Plaça de la Sardana de la Seu Vella de Lleida. Tots els interessats poden inscriure's clicant a l'enllaç o de forma presencial a la delegació de l'AFANOC Lleida.

Aprofitant l'avinentesa, hem parlat amb Rosa Cano, responsable de Voluntariat de l'AFANOC Lleida, que explica que hi trobaren en les dues jornades d'enguany.

Rosa Cano amb la gorra que s'ha creat per l'edició d'enguany.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa