Arxiu sonor

  Sisde7

  Dilluns, 13 de setembre de 2021

Núria Palau, alcaldessa de les Borges i Maria Fusté, regidora: "gràcies als pressupostos participatius, els ciutadans de les Borges també poden formar part del dia a dia de l'Ajuntament"

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, l'Ajuntament de les Borges Blanques ja ho té tot a punt per posar en marxa una nova edició dels Pressupostos Participatius, "un exercici de democràcia obert a tota la ciutadania en què els veïns i les veïnes de les Borges proposen projectes per al poble" i, a través d'una votació, acaben escollint el que finalment es portarà a la pràctica.

Com en l'edició passada, enguany, el consistori borgenc ha dotat la iniciativa amb 50.000 euros del pressupost municipal del 2021-2022, que serviran per fer realitat la proposta guanyadora. Aquesta, s'escollirà el desembre del 2021 d'entre totes les que arribin, i es portarà a la pràctica durant l'any 2022, "una decisió que es va prendre davant la dificultat de recollir propostes, fer les votacions i executar tot el projecte en un mateix any", segons expliquen des de l'ens municipal.

A partir d'avui dilluns, 13 de setembre, els borgencs rebran una guia informativa dels pressupostos participatius en format tríptic a les seves bústies. A més d'això, abans de posar en marxa el procés, aquest dijous, 16 de setembre, tindrà lloc una sessió de presentació de la iniciativa, a les 19 hores, a la Sala Maria Lois de la biblioteca, on s'informarà tothom dels objectius i fases del procés, així com els formalismes i la documentació necessària per poder presentar propostes. Aquesta presentació dels Pressupostos Participatius també s'emetrà en streaming pel canal de YouTube de l'Ajuntament de les Borges Blanques i s'habilitaran els comentaris de la retransmissió per tal que es puguin fer preguntes en directe.

Podeu consultar la guia del procés participatiu clicant a l'enllaç, també el podeu trobar a les oficines de l'Ajuntament o en aquesta web

Us deixem amb una entrevista a l'alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau, i la regidora d'Ensenyament, Transparència i Participació Ciutadana, Maria Fusté, on ens expliquen aquesta nova edició dels pressupostos participatius: 

L'alcaldessa de les Borges, Núria Palau, i la regidora d'Ensenyament, Transparència i Participació Ciutadana, Maria Fusté als estudis de Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa