Arxiu sonor

  Al dia

  Dilluns, 14 de febrer de 2022

Programa especial amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio 2022

Ahir, 13 de febrer, es va commemorar el Dia Mundial de la Ràdio 2022, i des de Ràdio les Borges hem fet un programa especial per commemorar aquesta jornada dedicada al nostre mitjà, que s'ha emès durant la jornada de 12 hores en directe de ràdio que enguany han tingut lloc a la sala d'actes de la Diputació de Lleida, organitzada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida per sisè any consecutiu. Nosaltres ja en fa cinc que hi participem.

Les emissores que commemoren aquesta jornada a Lleida són: RNE, COPE, UA1, EMUN FM, Ràdio Lleida-Cadena SER, Ondacero, Catalunya Ràdio, Alpicat Ràdio, Ràdio la Seu, i nosaltres, Ràdio les Borges. A més, dels programes d'aquestes ràdios, la jornada, ha inclòs el programa 'Aquí, a l'oest', amb EMUN FM - Ràdio Albesa, Ràdio Alguaire, Ràdio Alfarràs, Ràdio Almenar i Ràdio Torrefarrera-, Ràdio Ponent, Ràdio Rosselló, Ràdio Tremp,UA1 Lleida, Ràdio Alpicat i Ràdio Sió Agramunt. També han pres part a la jornada alumnes dels centres Ilerna i la Caparrella i de públic hi ha estudiants de l'IES Màrius Torres, Joan Solà, Sagrada Família, Fedac i Ilerna.

Cada any, la celebració del Dia Mundial de la Ràdio promou un tema específic. Si l'any passat va ser 'Nou món, nova era', recordant com la ràdio forma part de la història de la humanitat al seguir els diversos esdeveniments de la nostra societat, aquest 2022, que commemora els més de 110 anys de ràdio, el escollit és 'La Ràdio i la Confiança', ja que segons diferents informes internacionals, la ràdio continua sent un dels mitjans de comunicació més confiables i utilitzats arreu del món.

En ocasió d'aquest espai dedicat al Dia Mundial de la Ràdio, des de Ràdio les Borges hem volgut saber quina opinió tenen de la ràdio persones vinculades als tres tipus de mitjans convencionals: premsa, televisió i ràdio. I com que nosaltres som un mitjà local, ho hem fet conversant amb periodistes de la nostra comarca: Miquel Andreu, de SomGarrigues, Rut Camí, de TV3, i Josep Farré, director i locutor de Ràdio les Borges durant molts anys.

Pots escoltar el programa a l'enllaç de sota. Visca la ràdio!

Enguany fa cinc anys que participem a la celebració.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa