Arxiu sonor

  Consells i col·laboracions

  Dimecres, 20 d'abril de 2022

David Sitjes compartirà les seves ressenyes de les patates braves de diversos bars i restaurants amb Ràdio les Borges

El David Sitjes, que fa quatre anys que viu a les Borges, és un emprenedor digital i s'ha dedicat durant anys al posicionament web de diverses empreses a través de la seva pròpia agència SEO, però també és un tastador compulsiu de patates braves.

De fet, la seva extensa ruta bravera es pot trobar tant a la pàgina web vayabravas.com com a Instagram, al compte @vayabravas, que us recomanem seguir perquè pugueu consultar quines peculiaritats tenen les braves de cada establiment i així en pugueu tastar de diferents, a veure què us semblen.

A partir d'ara, el David col·laborarà compartint algunes de les seves ressenyes braveres a Ràdio les Borges, i perquè el pugueu conèixer més, hem conversat amb ell (pots escoltar-ho a sota d'aquest text) perquè ens expliqui més detalls del projecte VayaBravas. Així doncs, a partir d'ara, a Ràdio les Borges, anireu trobant l'opinió d'aquesta popular tapa de molts bars i restaurants, tant de les Borges i comarca com de pobles i ciutats properes.

Tal com ell explica, el projecte no és pas per menysprear cap de les braves que prova, sinó ressenyar-ne les seves característiques i especificitats, però mai de manera negativa. Això sí, tot i que també poden ser bones, adverteix que "que les patates siguin congelades i duguin salsa rosa no és un bon començament".

Si t'encanten les patates braves, et convidem a seguir el David a Instagram i a llegir les seves col·laboracions a Ràdio les Borges, segur que t'enduràs bones sorpreses i te'n lleparàs els dits!

Per saber-ne més, escolta a sota què ens explica!

 

David Sitjes.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa