Arxiu sonor

  Programa

  Dijous, 21 de juliol de 2022

Txarrem 1: presentació

Família! Aquest és el primer Txarrem, un espai en què persones de Compàs, el servei de salut mental de l'Associació Talma, ens anirà explicant diferents aspectes de la salut mental, sempre parlant obertament i sense etiquetes. Benvinguts i benvingudes!

A Txarrem hi intervindran els professionals de Compàs, persones usuàries, familiars i també hi trobaràs entrevistes, dades, notícies i situacions quotidianes relacionades amb els trastorns de salut mental. És un espai en què coneixerem i aprendrem de persones que, en primera persona, viuen o han viscut amb un transtorn mental. I què coi, en parlarem sense complexes, perquè ja és hora que trenquem l'estigma sobre la salut mental.

Segur que has patit o coneixes algú que ha sofert angoixa, depressió... Doncs ens toca a totes i tots aprendre'n per saber-hi fer front de la millor manera possible. I això, des de diferents perspectives entorn a la salut mental, és el que farem a Txarrem! Parlarem sobre què impliquen els trastorns mentals a casa, a la feina, en l'oci i com s'hi viu, però també del suïcidi, del malestar emocional o dels suports que hi ha a les Garrigues.

Et convidem a escoltar el programa, que avui, en ser el primer, és de presentació, perquè sàpigues què trobaràs en els següents capítols. Ah, i si vols participar-hi o comentar-nos alguna cosa, pots fer-ho trucant o enviant un whatsapp al telèfon 637313831 o escrivint un correu a compas(ELIMINAR)@talma.cat.

A més, a cada espai compartirem notícies i dades que ens serviran per reflexionar sobre com es percep la salut mental i com s'encara, sobretot des dels mitjans de comunicació. És cosa de totes i totes trencar amb l'estigma! Som-hi!

Txarrem, a Ràdio les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa