Arxiu sonor

  Sisde7

  Dimecres, 24 de maig de 2023

Debat amb els candidats a l'alcaldia de les Borges de la Revista Terrall

Ahir dimarts, 23 de maig, a les 21 hores, la Revista Terrall va organitzar el ja tradicional debat amb els candidats a l'alcaldia a les Borges Blanques i al Pavelló de l'Oli de la capital de les Garrigues. El debat, que ahir va arribar a l'onzena edició, va ser presentat i moderat per Francesc Florensa, del periòdic quinzenal SomGarrigues i va tenir una durada aproximada de tres hores. 

Al debat hi van participar:

  • Núria Palau i Minguella, actual alcaldessa des del 2021, després d'agafar el relleu d'Enric Mir, i que es presenta per Junts per les Borges Blanques. 
  • Salvador Noguera i Vilalta, alcaldable per ERC, repeteix la mateixa posició a la llista que el 2015, any en què va ser regidor, fins a l'actualitat, sempre a l'oposició. 
  • Josep Ramon Farran i Belart, torna a repetir amb Borges per la República com en els últims comicis municipals. 
  • Xavier Gispert i Pedrol, lidera el Partit dels Socialistes de Catalunya. Va ser elegit regidor per la formació (juntament amb Anna Sans) les eleccions del 2007.  

Com en les entrevistes als candidats que hem fet des de Les Borges TV i Ràdio les Borges, no hi va ser present José Luis Pardo, del Partit Popular. 

El debat es va estructurar en 5 parts diferenciades: en la primera, els candidats van donar a conèixer el seu programa electoral, després es van tractar tres blocs temàtics (cohesió social i habitatge, comerç i impuls industrial), la tercera part va consistir en una sèrie de preguntes amb resposta ràpida, el públic va poder fer les seves preguntes als candidats i, finalment, els alcaldables van demanar el vot.

Els candidats a l'alcaldia de les Borges Blanques al rebat de la Revista Terrall.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa