Notícies

  Divendres, 27 de febrer de 2015

Un clip de l'INS Josep Vallverdú de les Borges, millor micronarració audiovisual del Mobile Learning Awards 2015

El treball guanyador, 'Èxit=TAC6', ha sorgit de l'Aula d'Aprenentatge Basat en Projectes del centre borgenc

Un altre treball sorgit de l'aulABP (aula d'Aprenentatge Basat en Projectes) de l'INS Josep Vallverdú de les Borges Blanques ha estat reconegut amb un nou premi, després que la creació de l'aplicació 'Turisme Garrigues', elaborada per alumnes del centre, hagi rebut també diversos reconeixements. En aquest cas, la micronarració audiovisual titulada 'Èxit=TAC6' ha estat la creació guanyadora de l'edició d'enguany del Mschools Mobile Learning Awards, un certamen al qual l'institut borgenc es presentava per tercera vegada, com la millor micronarració audiovisual de l'edició 2015.

Èxit=TAC6, el clip guanyador

El clip guanyador que ha presentat l'equip borgenc, format pels professors Francesc Solans i Tere Viscasillas i pels alumnes Guillem, Dorin, Arnau, Adrià i Gerard fa un recorregut per l'aprenentatge en projectes utilitzant dispositius mòbils i fent molta incidència en els conceptes cercar, comparar, crear, compartir, col·laborar i comunicar.

El premi al seu esforç, que els ha dut a ser els guanyadors de l'esmentat certamen, ha consistit en una impressora 3D i en una visita guiada a l'esdeveniment més important del planeta en telefonia mòbil, el Mobile World Congress, que se celebrarà a Barcelona la setmana vinent. Els borgecs han estat escollits com a finalistes d'un total de 49 candidatures presentades a nivell de Catalunya, en la cerimònia feta al World Trade Center de Barcelona. El premi ha estat lliurat per la Consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, i el CEO del GSMA ltd, John Hoffman.

L'AulaABP

L'aulABP (aula d'Aprenentatge Basat en Projectes) de l'INS Josep Vallverdú de les Borges Blanquesés l'única a Catalunya d'aquestes característiques i és fruit d'un projecte desenvolupat pels mateixos alumnes del centre, que n'han elaborat el disseny. En aquest espai s'hi imparteixen les assignatures de Tecnologia i Informàtica i segons el professor responsable, Francesc Solans, compta amb el suport de la majoria dels alumnes del centre.

Els professors i alumnes premiats, amb la directora de l'INS, Rigau i Hoffman (foto: IJV).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa