Notícies

  Dilluns, 2 de març de 2015

Unió de Pagesos organitza demà xerrades a les Borges Blanques i Bovera sobre la nova Política Agrària Comuna

Les xerrades formen part de la campanya 'La PAC per a la pagesia. No per als absentistes!'

El sindicat agrari Unió de Pagesos (UP) organitza demà a les Borges Blanques i Bovera, a les Garrigues, i a Verdú, a l'Urgell, xerrades sobre els canvis que comportarà l'aplicació de la nova Política Agrària Comuna (PAC).

Aquests actes formen part de la campanya endegada pel sindicat amb el nom de 'La PAC per a la pagesia. No per als absentistes!'. Es tracta d'una campanya d'adhesions a la denúncia que ha presentat Unió de Pagesos davant la Comissió Europea pel model d'aplicació de la nova PAC a Espanya, que suposarà, segons l'organització "retallades il·legals de fins a 41,5 milions d'euros anuals a Catalunya i discriminacions greus".

Aquesta campanya consta de xerrades arreu del territori, a més de butlletins electrònics divulgatius i impresos disponibles a totes les oficines d'Unió de Pagesos per tal de donar a conèixer l'abast de les afectacions de les actuacions contràries a la normativa de la UE del govern espanyol en l'aplicació de la nova PAC 2015-2020, i perquè tothom que vulgui pugui signar la seva adhesió a la denúncia i traslladar-la a la Comissió Europea.

Pel que fa a les xerrades, tindran lloc demà dimarts, 3 de març. En el cas de la capital, es farà a les 20:30 hores, a la Casa de la Cultura, a càrrec d'Andreu Ferrer, responsable tècnic d'Unió de Pagesos. La xerrada de Bovera es durà a terme a les 20 hores a la Sala del Casal, a càrrec de Josep Carles Vicente, responsable d'organització d'Unió de Pagesos.

A les xerrades s'explicaran els efectes de la nova PAC per als pagesos (foto: UP).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa