Notícies

  Dilluns, 2 de març de 2015

Bon paper del Club Patí Borges al campionat de patinatge artístic celebrat aquest diumenge a la ciutat

El club amfitrió va gaudir del campionat, que va reunir 150 patinadores al pavelló Francesc Macià

Durant tot aquest diumenge es va celebrar al Pavelló Francesc Macià de les Borges Blanques el campionat provincial de la primera volta d'iniciació al patinatge artístic, en què hi van participar prop de 150 patinadores de 19 clubs de tot el territori lleidatà i també d'Andorra. 

La competició va començar a les 8 hores i es va allargar fins les 19:30, amb molt bona afluència de públic durant tot el dia, però especialment a la tarda. Les patinadores entre els 4 i els 18 anys de les categories A, B, C, D, E i Debutants van esforçar-se per aconseguir la victòria, en grups de 25 participants, en el campionat que han organitzat la Federació Catalana de Patinatge a Lleida i el Club Patí Borges, amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges Blanques.

Pel que fa als resultats, el Club Patí Borges es va endur la primera posició de la categoria debutants i la tercera en la B. A més, la vintena de patinadores del club que hi van participar es van situar entre les 10 primeres en gairebé totes les categories. La presidenta de l'entitat, Ester Miquel, ha volgut "agrair a l'Ajuntament de les Borges Blanques tota la seva col·laboració, amb els trofeus, l'espai, la megafonia i l'entrega de premis, sense els quals no hagués estat possible dur a terme un campionat que ha deixat molt bones sensacions a les patinadores, els pares i mares, familiars, amics i a tots els assistents en general".

Aquí pots escoltar una ENTREVISTA a Ester Miquel, en què parlava a Ràdio les Borges sobre l'actualitat del Club Patí Borges.

El campionat va esdevenir una bona experiència per a les patinadores (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa