Notícies

  Dimarts, 3 de març de 2015

S'espera que 700 atletes participin en el II Cros Intercomarcal Ciutat de les Borges Blanques 2015

L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim diumenge 8 de març i té com a objectiu fomentar la pràctica de l'exercici físic entre els més joves

Aquest proper diumenge, 8 de març, a partir de les 10 hores i fins les 12:30 hores està previst que es disputi el II Cros Intercomarcal Ciutat de les Borges Blanques 2015, prova de la fase comarcal de cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, corresponent al curs 2014-2015, en què l'organització espera uns 700 participants.

La prova comptarà amb 12 curses de diferents categories, en les quals s'atorgarà premi als 3 primers atletes classificats en benjamins, alevins, infantils, cadets i oberta. En les categories de prebenjamins i P3, P4 i P5 no hi haurà trofeus als tres primers sinó que hi haurà una medalla per a tots els atletes, més la bossa d'obsequi. Aquest any la sortida i l'arribada tindran lloc darrere de les piscines municipals i hi haurà tres circuits, un de 1.000 metres, un altre de 500, i un per als més petits, de 300 metres.

El cros l'organitzen la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Borges i el Consell Esportiu de les Garrigues, amb la col·laboració de les AMPES del Col·legi Mare de Déu de Montserrat i l'Escola Joan XXIII de Borges, a més del Club Atlètic Borges.

El regidor Francesc Mir ha exposat "la il·lusió per organitzar la segona edició del Cros de les Borges, després de l'èxit i les bones sensacions aconseguides en la primera edició, ja que fomentem la pràctica de l'exercici físic entre els més joves, però ho obrim a gent de totes les edats".

I Cros ciutat de les Borges (foto: ABB)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa