Notícies

  Dimecres, 4 de març de 2015

El DKV Borges Vall rep demà l'UCAM Cartagena, el líder de la Superdivisió de tennis de taula

El partit es disputarà a les 19 hores al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques

Demà dijous, 5 de març, el DKV Borges Vall, el primer equip del Club Tennis Taula Borges rebrà l'UCAM Cartagena, l'actual líder de la Superdivisió i màxim candidat a aconseguir guanyar el campionat. El partit es disputarà al Centre de Tenificació de les Borges Blanques. Per la seva part, el DKV Borges Vall és el tercer classficicat, amb 25 punts, sis menys que el seu rival.

El CTT Borges espera que aquest partit sigui ben atractiu per als afeccionats borgencs i que donin el su suport a l'equip, ja que al partit d'anada, el Borges va pedre per 4-1 (només va puntuar Gu Chenkai davant He Zi Wen). En aquest sentit, cal recordar que l'UCAM Cartagena compta amb els jugadors més en forma de la lliga al capdavant dels quals hi ha Kou Lei, exjugador del Borges, que ha aconseguit  100% guanyar tots els partits que ha disputat (27).

Per part del DKV Borges Vall, però, també hi ha un jugador amb un alt percentatge de victòries: es tracta de Marc Duran, que també demostra un excelent estat de forma, amb un 95% de victòries aconseguides i només una derrota (precisament davant Kou Lei).

Marc Durant, del CTT Borges, té un alt percentatge de victòries (foto:AG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa