Notícies

  Dimecres, 4 de març de 2015

Unió de Pagesos organitza demà una xerrada a Juncosa sobre la nova Política Agrària Comuna

Aquestes xerrades formen part de la campanya 'La PAC per a la pagesia. No per als absentistes!'

Unió de Pagesos organitza demà, a les 20 hores, a la Casa de la Cultura de Juncosa, una xerrada sobre els canvis que comportarà l'aplicació de la nova Política Agrària Comuna (PAC), a càrrec de Joan Caball, coordinador nacional d'Unió de Pagesos, i Santiago Querol, responsable nacional del sector de boví de carn del sindicat.

Aquest acte forma part de la campanya endegada pel sindicat amb el nom de 'La PAC per a la pagesia. No per als absentistes!' i que, a les Garrigues, ja ha ofert xerrades a les Borges Blanques i Bovera. Es tracta d'una campanya d'adhesions a la denúncia que ha presentat Unió de Pagesos davant la Comissió Europea pel model d'aplicació de la nova PAC a l'estat espanyol, que suposarà "retallades il·legals de fins a 41,5 milions d'euros anuals a Catalunya i discriminacions greus", segons el sindicat.

Aquesta campanya consta de xerrades arreu del territori, a més de butlletins electrònics divulgatius i impresos disponibles a totes les oficines d'Unió de Pagesos per tal de donar a conèixer l'abast de les afectacions de les actuacions contràries a la normativa de la UE del govern espanyol en l'aplicació de la nova PAC 2015-2020, i perquè tothom que vulgui pugui signar la seva adhesió a la denúncia i traslladar-la a la Comissió Europea.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa