Notícies

  Divendres, 6 de març de 2015

El DKV Borges Vall perd davant l'UCAM Cartagena, el líder de la Superdivisió de tennis de taula

Tot i la contundent derrota per 0-4, els borgencs han jugat en un bon nivell davant el potent equip del Cartagena

El DKV Borges Vlla, tercer classificat de la Superdivisió masculina de tennis de taula, i l'UCAM Cartagena, el líder, van disputar ahir al Centre de Tecnificació de les Borges el partit corresponent a la jornada 16 de la competició, en què els borgencs no han pogut fer res davant el bon joc del seus rivals, que compten a les seves files amb l'exjugador del DKV Borges Vall, el xinès Kou Lei, que no ha perdut cap dels partits que ha disputat a la lliga. El resultat final va ser un contundent 0-4.

Pel que fa al desenvolupament del partit, el primer encontre l'han disputat els jugadors Gui Chenkai i Kou Lei, amb un resultat de 3-0 per al visitant. Tot i els esforços, el jugador del Borges s'ha vist superat pel número 1 de la lliga, que ha desplegat un joc demolidor. En el segon enfrontament, Oriol Monzó ha cedit per 3-1 davant el serbi Aleksandr Karakasevic. A continuació s'ha vist el matx més emocionant del dia en què el veterà He Zhi Wen s'ha endut el partit per un igualadíssim 11-9 davant Marc Duran al cinquè joc. Finalment, Karakasevic ha tancat el partit vencent per 3-1 el jove xinès Gui Chenkai.

Tot i la derrota clara dels locals, des del CTT Borges avaluen postivament l'alta afluència de públic que ha pogut gaudir d' uns punts espectaculars. Pel que fa a la classificació, el DKV Borges Vall continua tercer, amb 25 punts, quan encara falten partits de la jornada per disputar, i l'UCAM Cartagena es fa fort a la primera posició, amb 33 punts.

Marc Duran ha competit a un altíssim nivell davant He Zhi Wen (foto: CTTB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa