Notícies

  Dilluns, 20 de maig de 2013

Les Borges arregla l'accés al camí del polígon Les Verdunes

Els treballs duraran només un dia i consisteixen en tapar els forats i aplanar els sots del camí, a més d'asfaltar-lo i millorar-ne la senyalització

Aquest dilluns al matí s'han iniciat els treballs de millora i condicionament del camí del Polígon de les Verdunes, malmès arran del pas diari de vehicles pesants. Les obres, que si el temps ho permet previsiblement finalitzaran el proper dimarts, suposen tapar els forats i aplanar els sots del camí, a més d'asfaltar-lo i millorar-ne la senyalització.

El camí, d'un quilòmetre de llarg i 4,5 metres d'ample, és utilitzat diàriament per camions, que d'aquesta manera eviten passar pel mig de la població, i per centenars de vehicles que accedeixen al polígon i a l'Escola de Capacitació Agrària.

Segons el regidor d'Urbanisme, Francesc Mir, "les obres eren una mesura imprescindible, perquè el camí del polígon és un dels més utilitzats pels veïns de les Borges. A més, les últimes pluges han provocat que es rebaixés el terreny i que sortissin més clots, de manera que fins i tot hi havia perill de danys als vehicles".

Per tal de minimitzar les molèsties als usuaris i d'evitar qualsevol problemàtica, els operaris han senyalitzat el camí amb indicadors de pas alternatiu que es mantindran mentre durin les obres.

L'alcalde, Enric Mir, ha visitat aquest matí les obres al camí del polígon (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa