Notícies

  Dimecres, 22 de maig de 2013

El dilluns 27 començaran les obres a la N-240 al seu pas pel Terrall i també al carrer la Bassa

Es tracta de la segona fase dels treballs de reforma d'aquesta carretera al seu pas per la ciutat, que té un cost total de gairebé 330.000 euros

L'Ajuntament de les Borges iniciarà el proper dilluns 27 de maig la segona fase dels treballs de reforma de la carretera N-240, una actuació que començarà per la zona que queda just davant del parc del Terrall.

Les obres comportaran el tall del trànsit en aquest indret, per la qual cosa els vehicles que vulguin passar per la carretera hauran de donar el tomb al Terrall i reincorporar-se un cop passada aquesta zona, ja al Raval de Lleida o bé al carrer Ensenyança.

Un cop finalitzades aquestes millores, l'actuació continuarà fins a enllestir els 600 metres totals d'aquest segon tram d'urbanització de la carretera, fins a enllaçar amb la finalització de la primera fase al Raval del Carme.

Aquest segon tram de les obres, finançat en la seva totalitat pel Ministerio de Fomento, té un cost total de 326.628,70 euros més IVA i consistirà en canviar el col·lector de sanejament, molt deteriorat, i en la millora del paviment i de les voreres, a més de la reparació dels trams malmesos de clavegueram i de la instal·lació d'un nou enllumenat. També es col·locarà nou mobiliari urbà i es plantaran més arbres, a més de mantenir-se les places d'aparcament.

La millora d'aquesta zona anirà acompanyada de les obres al carrer la Bassa, que també s'iniciaran el mateix dilluns i on també està previst canviar el col·lector del sanejament, molt malmès, col·locar un nou empedrat i fer les voreres, "unes obres que embelliran molt l'aspecte de la zona comercial de la ciutat", afirma la regidora de Governació Núria Palau.

Les obres al carrer la Bassa duraran previsiblement un mes i mig, durant el qual l'accés als vehicles estarà restringit. No obstant, i per tal que es pugui arribar fins a la plaça, s'obrirà un accés provisional per als vehicles al carrer Concepció Soler, per davant de l'Espai Macià.

Pel que fa als vianants, durant les setmanes que durin les obres "l'Ajuntament garantirà el pas dels veïns per tot el carrer la Bassa per tal de minimitzar l'afectació que els treballs puguin tenir en els comerços de la zona", afirma Núria Palau.

D'altra banda el consistori de les Borges està buscant una nova ubicació per col·locar les parades que el Mercat del dissabte ocupen el carrer la Bassa durant el temps que durin les millores.

Aquest és el tram de carretera que quedarà tallat a partir de dillns (foto: Ràdio les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa