Notícies

  Dijous, 23 de maig de 2013

Les Borges acollirà la presentació del protocol per a l'avaluació de la restauració d'activitats extractives

La jornada es farà el dijous, 30 de maig, al CEI

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) ha organitzat per a la setmana vinent diverses jornades i seminaris tècnics adreçats al sector agrari arreu de Catalunya, dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT). Així, entre altres activitats que se celebraran a diferents pobles i ciutats catalanes, com Ripoll, Llavorsí, Lleida o Constantí, entre altres, el dijous, 30 de maig, a les 13:30 hores, el director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila, clourà la jornada 'El cultiu de safrà a la comarca de les Garrigues', a la Sala d'Actes de la Cooperativa de Cervià de les Garrigues.

D'altra banda, el mateix dijous es farà al Centre d'Empreses Innovadores de les Borges, a les 10:00 hores, la presentació del protocol per a l'avaluació de la restauració d'activitats extractives (RESTOCAT), que s'adreça als tècnics i a les empreses del sector que desitgen aprofundir en el seu coneixement en matèria de restauració. RESTOCAT és un protocol d'autoavaluació de la qualitat de les restauracions efectuades en activitats extractives que permet el control i seguiment dels aspectes clau del procés d'una forma senzilla i rigorosa a la vegada. És, per tant, una eina a l'abast dels tècnics de les empreses i l'Administració vinculats als treballs de restauració.

La jornada, adreçada a directors facultatius, tècnics d'empreses extractives, de consultories ambientals i de la pròpia Administració, es dividirà en dues parts: una primera part on es presentaran els aspectes conceptuals i metodològics del protocol, i una segona part on es farà una demostració de la seva aplicació en una activitat extractiva restaurada.

La presentació està organitzada per CREAF i el Col·legi d'Enginyers Tècnics de Mines de Catalunya i Balears. Hi col·labora Pedreres Sàez i Generalitat de Catalunya Pla Anual de Transferència de Tecnologia 2013. Pots consultar aquí la programació de l'acte, que s'allargarà fins a les 13:30 hores.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa