Notícies

  Dijous, 23 de maig de 2013

Es presentarà a les Borges el manifest "A les Garrigues estem preparats", una iniciativa de suport a les accions favorables a l'autodeterminació

La presentació tindrà lloc el divendres 31 de maig, a les 21h, a la Casa de la Cultura de les Borges Blanques, amb la participació de la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals.

El proper divendres 31 de maig tindrà lloc a les Borges Blanques la presentació del manifest titulat "A les Garrigues estem preparats" per donar suport a aquelles iniciatives que es portin a terme des de les màximes institucions del país per fer efectiu el dret a l'autodeterminació. A l'acte hi participarà la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, com a entitat representativa d'una de les primeres respostes massives de la societat civil en defensa de la sobirania catalana davant la sentència del Tribunal Constitucional de 2010.

Nascut d'un grup impulsor a títol individual, el manifest compta ja amb el suport de 23 dels 24 alcaldes de la comarca, així com els dos diputats de les Garrigues al Parlament, diversos empresaris, representants d'associacions i particulars. Tot i això, la recollida de signatures, que vol aplegar-ne el màxim possible, continuarà oberta.

La comarca de les Garrigues vol contribuir, així, segons els impulsors "a empènyer des de la base en favor del procés engegat i transmetre un missatge d'unitat i fermesa, tant de cara enfora per tal que altres comarques s'hi sumin, com de cara endins, per evitar que les legítimes diferències polítiques no suposin un entrebanc en el procés".

Properament, ampliarem la informació d'aquesta iniciativa i entrevistarem els seus impulsors.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa