Notícies

  Dilluns, 27 de maig de 2013

Signen un conveni de col·laboració entre el Parc Científic de Lleida, l’Ajuntament de Lleida i l’Ajuntament de la Granadella

Es va fer efectiu durant la inauguració del Viver Garrigues Altes

El president del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, Roberto Fernández, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i l'alcalde de la Granadella, Carlos Gibert, van signar el passat dissabte, 25 de maig, un conveni de col·laboració. L'acte va tenir lloc durant la inauguració del Viver Garrigues Altes, un projecte endegat per la corporació local de la Granadella.

L'acord preveu la cooperació del Parc i dels ajuntaments en temes d'interès comú com l'agroalimentari i el tecnològic. En aquest sentit, la Granadella desenvolupa des de fa dos anys els projectes d'Oliturisme i d'Economia del Coneixement. El Parc col·laborarà amb els emprenedors i empresaris d'aquesta localitat.

El conveni té una vigència de 2 anys que es pot perllongar amb l'acord previ de les parts que l'han signat. La primera actuació concreta serà la formació i la divulgació entre els empresaris i emprenedors de la Granadella de la tecnologia Liquid Galaxy.

Viver Garrigues Altes

L'Ajuntament de la Granadella va posar en marxa el juny del 2012 un viver d'empreses en el marc del projecte de desenvolupament local "Oliturisme i Economia del Coneixement". L'objectiu del projecte és evitar l'emigració de la població jove i atraure nova població per aturar els despoblament i l'envelliment demogràfic de la zona. El viver està ja al 75% d'ocupació.

L'Ajuntament de la Granadella inverteix part dels ingressos procedents de les centrals eòliques ubicades en el municipi en la creació d'activitat econòmica i ocupació.

Ros, Gibert i Fernàndez en el moment de la signatura del conveni (foto: Aj. de la Granadella)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa