Notícies

  Dimarts, 28 de maig de 2013

Comença la Setmana contra el tabac organitzada per l'Oficina Jove de les Borges

Es tracta d'una campanya que pretén conscienciar joves i adults sobre els efectes nocius del tabac en la salut

L'Oficina Jove de les Borges ha organitzat la "Setmana contra el tabac", que ha arrencat avui amb una parada informativa al mercat setmanal en motiu del Dia Mundial Contra el Tabac, que serà el 31 de maig.

Es tracta d'una campanya dirigida tant als adolescents com als adults i és per això que l'Oficina Jove durà a terme diferents accions encarades a la conscienciació de la població sobre els efectes nocius del tabac en la salut al llarg de tota la setmana.

Cal destacar, doncs, el desplaçament dels membres de l'Oficina Jove a l'INS Josep Vallverdú que també avui han instal·lat una taula  amb material informatiu sobre tabaquisme que els estudiants han pogut consultar durant l'hora del pati.

La tasca per conscienciar els joves de la comarca seguirà demà amb les visites al col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges i a l'institut l'Olivera de la Granadella.

Per a la regidora d'Educació i Joventut, Maria Fusté, "el tabac és un dels hàbits que causa més mortalitat, per la qual cosa la campanya de l'Oficina Jove, que compta amb tot el suport del consistori, vol sensibilitzar la població i recordar-li que és una addicció que es pot evitar i que podem decidir. Per això ens cal tota la informació possible".

Les activitats continuaran el dijous amb la xerrada "Deixar de fumar és possible", a càrrec de Marta Chillón, i la preestrena del vídeo "Joves i tabac", actes que tindran lloc a les 20.00 h al Casal Marino.

Finalment divendres hi haurà la cloenda d'aquesta "Setmana contra el tabac" amb la presentació d'aquest vídeo on els alumnes dels centres educatius de secundària aporten la seva visió sobre el tabac. La presentació es farà durant el matí a través de les diferents xarxes socials de l'Oficina Jove.

Taula informativa de l'Oficina Jove al mercat de les Borges (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa