Notícies

  Dimecres, 29 de maig de 2013

El col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges, en contra de la llei Wert

Recolzen el manifest consensuat per les entitats representatives de l'escola concertada de Catalunya

El col·legi Mare de Déu de Montserrat, de les Borges Blanques, s'adhereix al manifest "L'escola privada concertada de Catalunya rebutja el projecte de LOMCE", que han fet públic les entitats representatives de l'escola concertada de Catalunya de manera consensuada i que rebutja tant la Llei orgànica per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE) com l'actitud bel·ligerant que el ministre Wert va mostrar en la presentació de l'esmentada llei.

Segons la directora del col·legi, Hortènsia Mònico, tot el professorat del centre comparteix plenament aquest manifest ja que aquesta llei "comporta un atac frontal al model d'escola catalana, basat en la immersió lingüística en la llengua pròpia del país, i posa en perill la cohesió social".

El manifest que recolzen des del Col·legi Mare de Déu de Montserrat està signat per l'Agrupació Escolar Catalana, l'Associació Professional dels Serveis Educatius de Catalunya, la Confederació de Centres Autònoms d'Ensenyament de Catalunya i la Federació Catalana de Centres d'Ensenyament.

A més, el centre escolar també ha manifestat a les famílies dels seus alumnes que dóna suport a la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, perquè no cedeixi "en la defensa del nostre model educatiu i de la llengua catalana".

D'altres centres escolars de les Borges i de les Garrigues (el col·legi Joan XXIII i el col·legi el Cérvol, de Cervià de les Garrigues, respectivament) també han aprovat una moció que rebutja la llei Wert.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa