Notícies

  Dimecres, 29 de maig de 2013

Les obres del carrer la Bassa finalment no començaran fins al setembre

Així s'ha acordat després que els comerciants de la zona ho reclamessin per evitar efectes negatius en la campanya estiuenca de vendes

Si la setmana passada us anunciàvem que el dia 27 començàven les obres de millora de l'antiga N-240 al seu pas pel Terrall així com també al carrer la Bassa, ara hi ha hagut un canvi de plans.

De fet, els treballs d'arranjament al carrer la Bassa no es duran a terme fins el 16 de setembre com a mínim. Així s'ha decidit després de l'acord al què han arribat els comerciants i veïns de la zona amb l'Ajuntament.

Malgrat que la voluntat del consistori era efectuar les obres de l'antiga N-240 i del carrer la Bassa de manera conjunta per tal de "minimitzar les molèsties als ciutadans", finalment aquestes últimes es duran a terme passat l'estiu ja que, d'aquesta manera, els treballs, que previsiblement duraran un mes i mig, no interferiran en el desenvolupament de la campanya estiuenca de vendes.

Aquest ha estat "un reclam dels comerciants que cal que tinguem en compte donades les dificultats econòmiques actuals", apunta l'alcalde Enric Mir. No obstant, passada la primera quinzena de setembre s'iniciaran els treballs perquè segons el regidor d'Urbanisme, Francesc Mir, "el carrer està realment molt malmès. Aquestes millores tant necessàries, que a més ajudaran a embellir l'àrea comercial de la ciutat, seran el colofó a les obres que s'hauran dut a terme en aquesta zona tan cèntrica de la ciutat i que engloba el mateix carrer la Bassa i el pas cap al Terrall des d'aquest tram de la N-240".

El trànsit s'ha desviat en aquest punt de la N-240 (foto: Ajuntament)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa