Notícies

  Dijous, 30 de maig de 2013

L'Escola de Capacitació Agrària de les Borges acull la '5a Jornada de l'ametller'

Es parlarà, entre altres, de les noves tendències i els nous models productius en referència al cultiu d'ametllers

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) ha organitzat per a la setmana vinent diverses jornades i seminaris tècnics adreçats al sector agrari arreu de Catalunya, dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT), una de les quals és la 5a Jornada de l'ametller, que es farà el proper dijous, 6 de juny, a les Borges Blanques dels de les 9:00 fins a les 17: 30 hores.

La jornada estarà presidida pel director d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila, juntament amb el director general de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), del DAAM, Josep Maria Monfort, i també hi participarà, entre altres, el director de l'IRTA-Lleida, Simó Alegre. La jornada es durà a terme a l'Escola de Capacitació Agrària (ECA) de Les Borges Blanques (Camí de les Vedrunes, s/n - Finca la Pujada). A la tarda tindrà lloc una visita a camp.

Durant la jornada, que compta amb un programa ben divers, es presentaran els treballs que l'IRTA està realitzant en l'estudi de plantacions d'alta densitat i en la millora de nous materials vegetals més ben adaptats a aquests models. Així mateix, es pretén donar una visió de les perspectives del mercat de l'ametlla tant a nivell nacional com internacional. A més, a la tarda es realitzarà una visita a camp on es podran veure els nous models productius que s'estan assajant i es comentaran els aspectes més destacats de les noves varietats.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure's prèviament contactant amb l'IRTA EE Lleida (tel: 973 702579) o a l'adreça electrònica eel.informacio@irta.cat.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa