Notícies

  Dilluns, 3 de juny de 2013

La Trobada Motard més solidària de les Borges

La cita tindrà lloc simultàniament a la resta de l'estat i a les Borges s'espera una assistència de 600 motards

La trobada de motards més solidària ja té data. Serà el proper diumenge 16 de juny, en un acte organitzat enguany amb l'objectiu de recollir aliments per ajudar les famílies del territori que tenen més dificultats.

La IX Trobada Motard arrencarà a les 09.00 al Pavelló de l'Oli, on tothom podrà aportar aliments i on també es podrà esmorzar a canvi d'un euro. La jornada, que comptarà amb actuacions musicals, jocs, sortejos i un dinar, preveu l'assistència d'uns 600 motards d'arreu de la província, segons informen des de l'Ajuntament de les Borges.

Aquesta cita solidària està organitzada pels Motards Fot-Li Gas-Tooo de les Borges i per Moteros Solidarios Contra el Hambre i es va presentar el dissabte a la sala de plens del consistori borgenc.

A l'acte de presentació hi van assistir l'alcalde de les Borges, Enric Mir, el diputat provincial i alcalde de Juneda Antoni Villas, la diputada al Parlament Ramona Barrufet i la regidora de Benestar Social i Família de l'Ajuntament, Pili Chimenos.

A més, va estar apadrinat per l'esportista de l'any de les Borges, Toni Ibánez, també va comptar amb la presència del Banc d'Aliments de Lleida, amb el seu president Josep Mª Forné i el gerent Oriol Berengué al capdavant, i amb varis representants dels motards, com Ramon Vallverdú i Antonio Sans.

Segons l'alcalde, Enric Mir, "l'alta participació serà la clau de la festa. Com més gent vingui, més aliments recollirem. Per tant des de l'Ajuntament animem a tots els veïns de les Borges a sortir al carrer i prendre part en aquesta festa que enguany ha volgut solidaritzar-se amb els qui menys tenen".

La trobada solidària tindrà lloc simultàniament a la resta de l'estat, on s'ha anat coordinant a nivell provincial. "Les Borges espera rebre un miler de visitants entre motards de les terres de Ponent i veïns, xifra que esperem que ens permeti arribar al nostre objectiu, el d'aconseguir aliments suficients per ajudar a les famílies de la comarca que ho necessitin", afirma la regidora Chimenos.

XXII Concurs de paelles

D'altra banda i el mateix diumenge, el Parc del Terrall acollirà a partir de les onze del matí el XXII Concurs de paelles, que organitza l'Associació d'Amics del Terrall. Com és habitual, hi haurà premis per a les millors creacions culinàries i per a la millor ornamentació de la taula. També es sortejaran obsequis donats pels comerços de les Borges.

Presentació de la IX Trobada Motard (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa