Notícies

  Dimarts, 25 d'agost de 2015

El president de l'ANC farà demà una xerrada al Pavelló de l'Oli de les Borges

Tot seguit hi haurà l'assaig del Punter i un mos garriguenc al Parc del Terrall

El president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, participarà aquest dimecres, 26 d'agost, en un acte a les Borges Blanques per promoure l'assistència a la manifestació del pròxim 11 de setembre a l'Avinguda Meridiana de Barcelona. El politòleg estarà acompanyat, entre d'altres de l'escriptora, editora i coordinadora d'incidència internacional de l'ANC, Liz Castro.

L'acte, que començarà a les 19:30 hores al Pavelló de l'Oli de la capital de les Garrigues, comptarà amb una salutació de benvinguda a càrrec de l'alcalde de les Borges, Enric Mir, i serà presentat per la coordinadora de l'ANC a les Garrigues, Anna Tomàs.

Enric Mir ha volgut "animar a tothom que ho desitgi a assistir i participar dels actes previs d'aquesta Diada, ja que Catalunya afronta el moment més decisiu dels darrers 300 anys, en el que si tots hi posem el nostre granet de sorra podrem canviar la història i garantir un futur millor a les properes generacions".

Just després de la xerrada, a les 21 hores, els assistents duran a terme un assaig a la Placeta del Terrall del punter il·luminat -que simbolitza l'indicador dels GPS- que es farà el dia 11 de setembre a Barcelona, apuntant cap al Parlament de Catalunya, i que a les Borges estarà encapçalat pels alcaldes de la comarca i senyalarà la ubicació de l'Espai Macià.

A continuació, al voltant de les 21:30 hores, la jornada acabarà amb un mos garriguenc gratuït, al Parc del Terrall, a base de llonganissa, costella, tomàquet fregit, una poma, pa, aigua i vi, pel que cal inscriure's a la Llibreria Quaderns de les Borges o enviant un correu electrònic a lesborgesblanques(ELIMINAR)@assemblea.cat.

Imatge de l’assaig de la V de l’11 de setembre de 2014 fet a les Borges (foto: ABB)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa