Notícies

  Dijous, 27 d'agost de 2015

Més de 200 persones faran aquest diumenge la Travessa Borges Montblanc

La caminada, organitzada pel Centre Excursionista Borges-Garrigues, ja és el 7è any que es duu a terme

Aquest diumenge les Borges acollirà per 7a vegada la Travessa Borges/Montblanc, una caminada organitzada pel Centre Excursionista Borges -Garrigues que forma part de les proves puntuables per la Copa Catalana de Trobades de Resistència. S'hi han apuntat un total de 229 excursionistes que s'han preparat per fer aquests 51,4 km que té el recorregut.

Els membres i voluntaris del Grup Excursionista han muntat 10 punts d'avituallament i 6 punts de control, que serveixen per saber quantes persones estan fent correctament el recorregut de la travessa. De fet, l'objectiu d'aquesta caminada de resistència que discorre principalment per camins i pistes forestals de les Garrigues i de la Conca de Barberà és arribar a Montblanc en menys de 13 hores.

Paral·lelament a la travessa també es farà la Marxa de l'Espona. Enguany és el segon any que s'organitza aquesta excursió de 35 quilòmetres que arriba fins a l'ermita de la Verge dels Torrents del terme municipal de Vimbodí i Poblet. En aquesta ocasió hi ha apuntades 36 persones.

Els participants a la travessa del 2014, a punt de sortir (foto: xarxadesenderistes)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa