Notícies

  Dimecres, 26 d'agost de 2015

Ja està a punt el programa d'actes de la Festa Major de les Borges

Se celebrarà els dies 5, 6, 7 i 8 de setembre

La Comissió de Festes de les Borges Blanques ja ha enllestit el programa de la Festa Major 2015, que se celebrarà els dies 5, 6, 7 i 8 de setembre. L'organització ha preparat un programa amb actes molt diversos i pensats per a tots els públics. En l'edició d'enguany destaquen l'obra de teatre 'Temps' de Quim Masferrer, el divendres, la tradicional trobada de gegants i correfocs, que enguany arriba a la 33a edició, el dissabte, juntament amb el concert gratuït a la plaça Europa amb Oques Grasses, La Fuga i Tapeo Sound System.

A més, hi haurà sessions de ball i espectacles per a la mainada, i concerts per al jovent també el diumenge i el dilluns, a la zona de penyes, amb els conjunts Los Pachucos i Raggatunning, el diumenge, i Zoo i DJ OGT. Com ja es va fer en l'anterior edició, el dimarts serà el dia en què actuaran grups i dj's locals, es farà un dinar popular i, aquesta darrera jornada també inclourà el castell de foc als jardins del Terrall.

Pel que fa al ball, estarà amenitzat per diversos grups i orquestres com Nueva Etapa, Montgrins o Pasarela. A més, hi haurà sardanes, esdeveniments esportius com petanca o tennis de taula i l'habitual desfilada de la banda de cornetes i tambors municipal, entre moltes altres activitats, que pots consultar al programa complet.

Informació sobre els serveis i entrades

Us informem que la venda d'entrades anticipades de l'obra 'Temps' de Quim Masferrer es farà al departament de recaptació de l'Ajuntament. L'entrada anticipada costa 10 euros i a taquilla en val 15. Els menors de 12 anys tenen l'entrada gratuïta.

Les inscripcions a la cursa d'ornis es poden fer fins al 28 d'agost a l'Ajuntament de les Borges Blanques. El preu de la inscripció d'un orni és de 15 euros.

A causa dels actes de Festa Major, del 4 al 8 de setembre els autocars estacionaran a l'Av. Onze de Setembre, a l'altre costat de la Plaça Europa.

El cartell de la Festa Major de les Borges Blanques 2015.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa