Notícies

  Divendres, 28 d'agost de 2015

Aquest dissabte el pati de l'Ajuntament acollirà el concert 'Cançons d'amor i de guerra'

El grup 'Cathalonia Lirica', format per una soprano i un pianista, interpretaran obres populars catalanes

El pati de l'Ajuntament de les Borges serà l'escenari del concert 'Cançons d'amor i de guerra', aquest dissabte, 29 d'agost, a les 22 hores, amb què s'acabarà el cicle d'activitats primavera-estiu 2015 que s'han programat des del consistori.

L'actuació anirà a càrrec de 'Cathalonia Lirica', una soprano acompanyada d'un pianista que interpretaran un repertori de sarsuela i cançó catalana amb títols tan coneguts com 'Rosó' o 'La Rosa als llavis' de Toldrà, entre altres obres populars catalanes. Les entrades costen 2 euros. En finalitzar, per a tots els assistents hi haurà un tast de vi garriguenc i coques elaborades pels forns de les Borges Blanques.

La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha destacat que "amb aquesta interessant actuació finalitza el cicle de 65 activitats que vàrem programar des de l'abril fins a la Festa Major, amb exposicions, concerts, teatre, animacions infantils, presentacions de llibres, recitals poètics, ballades de sardanes, cantades d'havaneres, sessions cinematogràfiques, festivals, concursos i altres actuacions pensades per a totes les edats, amb les quals des de l'Ajuntament hem volgut apropar la Cultura al conjunt de la ciutadania de les Borges".

Fotografia del concert del Garrigues Guitar Festival d’aquest estiu als Jardins del Terrall de les Borges (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa