Notícies

  Dilluns, 3 de juny de 2013

Juneda acollirà el torneig de futbol sala “Futsal Pro Solidari”

Es disputarà al municipi garriguenc els dies 28, 29 i 30 de juny i té un caràcter solidari

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació del torneig de futbol sala "Futsal Pro Solidari", que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de juny a Juneda. A la roda de premsa ha participat el diputat Antoni Villas; el president d'Iniciatives Solidàries, Àngel Pujol, i un dels membres de l'organització, Íñigo Blanco. El torneig, organitzat pel CIS Àngel Olaran i IBIS Comunicació, reunirà un màxim de vint equips de futbol sala en un torneig que, a més de la competició pròpiament dita, incorporarà una vessant solidària.

El diputat i alcalde de Juneda, Antoni Villas, ha indicat que "en la situació econòmica en la que ens trobem els moviments solidaris adquireixen una importància més gran". Es tracta de la primera edició d'una competició solidària que es desenvoluparà durant tres dies a Juneda i que lliurarà tota la recaptació obtinguda al Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaran, que treballa al continent Africà ajudant les persones més necessitades en països com Tanzània, Somàlia i Etiòpia.

El president d'Iniciatives Solidàries, Àngel Pujol, ha explicat que la part més positiva d'aquestes iniciatives és que els participants "es diverteixen practicant esport a la vegada que salven vides". La recaptació es farà mitjançant una rifa solidària i el Xut solidari. Un dels membres de l'organització, Íñigo Blanco, ha explicat que el torneig es va crear amb l'objectiu de fer una activitat nova per unir els valors de l'esport i la solidaritat.

El Fusal Pro Solidari compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l'Ajuntament de Juneda, entre d'altres. L'equip guanyador del torneig rebrà com a premi 1.500 euros.

Els organitzadors del torneig amb Antoni Villas (foto: Diputació de Lleida)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa