Notícies

  Dilluns, 31 d'agost de 2015

Les projeccions de vídeo de l'espectacle teatral 'Temps', de Quim Masferrer, obra de la borgenca Sara Boldú

Boldú ha elaborat diversos documentals i ha treballat a diversos mitjans com a operadora de càmera

El proper divendres, 4 de setembre, en el marc dels actes de la Festa Major de les Borges, es farà la representació de l'obra de teatre 'Temps', a les 23 hores, al pavelló Francesc Macià. L'espectacle, amb autoria i interpretació del popular actor i presentador Quim Masferrer (Teatre de Guerrilla), i dirigit per Ramon Fontserè, comptarà amb unes projeccions de vídeo de la borgenca Sara Boldú i Botam.

La Sara Boldú va estudiar Realització d'Audiovisuals i Espectacles a l'EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona). Ha treballat a vàries productores com a operadora de càmera, com ara: Intercamera o Mediapro fent programes per televisions estatals 'En ruta con la guía' a TVE, 'Bienestar' a La Sexta i, a TV3, 'L'estiu en directe', 'Posa't en forma'. A Barcelona TV ha estat operadora de càmera en el programa 'La nit d'esports' i també de directes.

A més, Boldú ha fet assistències d'operadora de càmera per MTV, Al Jazeera TV, All Music Italia, O Globo Brazil, NHK Japó. Antena 3, Tele 5, TV3 i TVE. Des de fa vuit anys està treballant al programa 'Repor' de TVE. D'altra banda, ha elaborat diversos documentals com ara 'Muntar el pollastre' o 'El torero de los Andes' i fa reportatges tipus 'freelance'. Pel que fa a l'espectacle 'Temps', ha elaborat les projeccions amb què interactua el personatge principal.

Sinopsi de l'espectacle

Un home acaba de saber que li queden 90 minuts de vida. Què pot fer? Res millor que experimentar una sensació d'absoluta llibertat, possiblement la més genuïna de tota la seva vida. A 'Temps', les convencions passen a ser cotilles d'un món que ja no és el del protagonista i amb el qual passa comptes; exerceix la llibertat de qui ja no té res a perdre, de qui es pot permetre riure-se'n del mort, ell, i de qui el vetlla, el públic.

El retret, la crítica, la ironia, el sarcasme, la ràbia, els comiats, els records, els desitjos estroncats i els somnis mai complerts, fan una mixtura amarada d'humor i tristor, una tragicomèdia sobre el temps, la vida i la mort.

Les entrades per l'espectacle es poden adquirir de manera anticipada al departament de Recaptació de l'Ajuntament de les Borges (10 euros) i a taquilla en costen 15.

L'obra és una tragicomèdia sobre el temps i la mort (foto: teatre de guerrilla).
Sara Boldú ha fet les projeccions de vídeo de l'obra (foto: Sara Boldú).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa