Notícies

  Dimarts, 4 de juny de 2013

L’Oficina Jove de les Garrigues organitza dues sessions dedicades al foment de l’emprenedoria i l’autoocupació

Es duran a terme al Casal Marino els dijous 6 i 13 de juny i són gratuïtes

L'Oficina Jove de les Garrigues organitza els propers dijous 6 i 13 de juny dues sessions dedicades al foment de l'emprenedoria i l'autoocupació. Durant la primera, diferents joves emprenedors explicaran la seva experiència a l'hora d'emprendre un negoci i la següent serà un taller sobre l'autoocupació que permetrà conèixer totes les possibilitats i recursos que tenim a l'abast per emprendre. Les dues jornades tancaran el cicle "Primavera del Treball", iniciat el passat 11 d'abril i que ha tractat diferents aspectes relacionats amb l'assessorament laboral.  

Les dues sessions, que tindran lloc al Casal Marino de manera gratuïta, s'adrecen a persones que vulguin iniciar un projecte i consisteixen en l'assessorament i en l'adquisició de recursos especialment enfocats a la creació de negocis comercials. La primera xerrada aportarà a la trentena d'assistents que l'Oficina Jove preveu que hi participin una visió molt realista de què és engegar i mantenir un negoci. D'altra banda, a la segona es treballaran els aspectes necessaris per a la posada en marxa de l'empresa i el seu bon funcionament.

Segons destaca la regidora d'Educació i Joventut, Maria Fusté, "aquestes últimes xerrades fomenten l'emprenedoria i donen suport als emprenedors garriguencs que opten per l'autoocupació com a sortida laboral. Aquesta és una alternativa a tenir molt en compte en temps de crisi com l'actual, donades les dificultats en què ens trobem a l'hora de buscar feina".

El cicle "Primavera del treball", dirigit principalment als joves del municipi, s'ha dividit en dues parts: la primera més dedicada a proporcionar diferents alternatives a l'hora d'introduir-se en el món laboral, així com a adquirir les eines a l'abast en la recerca de feina per compte d'altre. La segona part s'ha adreçat a conèixer els passos a seguir per autoocupar-se i crear el propi lloc de treball.  De cara a la tardor l'Oficina Jove preveu organitzar un altre cicle de xerrades dedicat només a l'emprenedoria i l'autoocupació.

Una de les sessions del cicle "Primavera del treball" (foto: Aj. de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa