Notícies

  Dimarts, 29 de setembre de 2015

La 3a Fira Mascotes Borges incorpora curses de canicross per a infants i adults

El certamen tindrà lloc a l'era del Rabasser, de les 9.30 a les 14 hores, i inclou concursos i exhibicions, entre altres actes

Les Borges Blanques acollirà aquest diumenge, 4 d'octubre, al matí, la tercera edició de la Fira Mascotes Borges, que aquest any incorpora al programa d'actes una cursa de canicross tant infantil (una de P3 a P5 i auna altra de 1r a 6è) com per a adults. D'altra banda, i degut a l'èxit que va tenir en les anteriors edicions, es tornarà a organitzar el concurs de bellesa canina. A més, com ja es va fer l'any passat, hi haurà una mostra de cavalls i una activitat d'exhibició a càrrec del Grup de Policia Canina dels Mossos d'Esquadra, que, finalment, l'edició anterior, tot i que estava prevista, no es va poder dur a terme.

El certamen també vol posar en relleu la vessant més cívica del món de les mascotes i, en aquest sentit, s'hi facilitarà informació sobre la normativa de la tinença d'animals, la responsabilitat que suposa i també sobre la importància de posar el xip i censar les mascotes.

La fira, que tindrà lloc a l'era del Rabasser de les Borges des de les 09.30 a les 14.00 hores, arrencarà amb un esmorzar popular al qual s'hi pot apuntar tothom per 1,5 euros. Pel que fa al concurs de bellesa canina, els interessats podran competir en tres categories: cadells, joves i adults. Pel que fa a les curses de canicross, que no seran competitives, ja que tothom rebrà un obsequi, els participants a les categories infantils hauran d'anar acompanyats d'un adult, i que els gossos passaran, abans de córrer un control vereinari. Els animals inscrits han de tenir entre un i deu anys d'edat i no és necessari que participin amb material específic de canicross, però sí que vagin amb arnès. Es poden fer les inscripcions via correu electrònic a l'adreça promocioeconomica@lesborgesblanques.cat.

La Fira està organitzada per la regidoria de promoció Econòmica, Fires i Mercats, juntament amb diverses empreses del sector dels animals de les Borges Blanques.

Pots consultar aquí el programa i els circuits de de la Fira.

La Fira inclourà un concurs de bellesa canina (foto: arxiu).
Foto de família d'alguns dels organitzadors de la Fira (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa