Notícies

  Divendres, 25 de setembre de 2015

Els alumnes dels centres educatius les Borges celebren l'inici de curs amb la Festa Gran del Pla Educatiu d'Entorn

Més de 500 infants han gaudit d'una batucada, una cercavila i un esmorzar al Terrall

Aquest divendres, 25 de setembre, s'ha celebrat la Festa Gran del Pla Educatiu d'Entorn de les Borges Blanques, per donar inici al nou curs acadèmic.

Els jardins del Terrall de la capital de les Garrigues han reunit 520 infants dels tres centres educatius de les Borges Blanques: l'Escola Joan XXIII, l'Institut Josep Vallverdú i el Col·legi Mare de Déu de Montserrat. Davant de la Biblioteca Marquès d'Olivart, i acompanyats de pares, mares i altres familiars, els infants han gaudit de l'actuació del grup de batucada de l'Escola Joan XXIII, han fet una concorreguda cercavila per dins del Parc del Terrall, amb gegants i capgrossos i després han esmorzat coca i xocolata.

La festa, que ha començat a les 10 hores i ha finalitzat passades les 12, estava organitzada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges Blanques, els tres centres educatius borgencs i el Servei Educatiu de les Garrigues.

La regidora d'Educació i Joventut, Maria Fusté, ha volgut destacar "que els infants i joves de les Borges puguin compartir una jornada festiva com aquesta, acompanyats dels seus companys i familiars, que els permet començar el nou curs plens d'energia".

La Festa Gran del Pla Educatiu d'Entorn de les Borges Blanques, als Jardins del Terrall (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa