Notícies

  Dimecres, 5 de juny de 2013

Els semàfors intermitents a la N-240 a Juneda s'instal·laran els propers dies

Així ho va anunciar ahir la subdelegada del govern espanyol, Inma Manso

El ministeri de Foment instal·larà la setmana que ve els semàfors d'avís a l'entrada i la sortida de la travessia de la N-240 a Juneda, segons va indicar ahir la subdelegada del govern espanyol, Inma Manso, durant la visita que va fer a les noves instal·lacions del Centre de Control i Conservació de Carreteres de l'Estat Sector L-2, situat a Torrefarrera.

Aquests semàfors, que ja estan en període de proves abans de ser col·locats a l'entrada i sortida de Juneda i que comptaran únicament amb llum groga d'advertència (recordem que els alcaldes de la zona reclamaven semàfors amb llum vermella i verda), són una mesura provisional mentre s'esperen les quatre rotondes que han de regular el trànsit en aquest tram de via que registra uns alts índexs de sinistralitat. En aquest sentit, la rotonda prevista a Margalef, podria començar a construir-se enguany, amb càrrec a la partida de 600 milions per a obres urgents a tot l'Estat, segons informa el diari Segre. De fet, ara començarà el període de supervisió i aprovació i una vegada aprovat es procedirà a la licitació de l'obra.

D'altra banda, pel que fa a la rotonda de la N-240 que s'ha de construir davant del restaurant Masia Salat, Foment farà la supervisió del projecte de la rotonda tant bon punt els propietaris del complex el tinguin enllestit.

Manso durant la visita a les instal·lacions de Torrefarrera.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa