Notícies

  Dijous, 5 de novembre de 2015

Càpsules formatives sobre les xarxes socials i Adwords aplicades a l'empresa, al CEI de les Borges

Xavier Roca, professor de la UdL i de Blanquerna, és l'encarregat d'impartir les sessions formatives

El Centre d'Empreses Innovadores (CEI) de les Borges Blanques va acollir el passat dimecres, 4 de novembre, una nova càpsula formativa sobre la xarxa social Twitter aplicada al món de l'empresa i les habilitats comunicatives, a la que han assistit una quinzena de persones.

La formació, organitzada per l'Ajuntament de les Borges, el Consell Comarcal de les Garrigues i GlobaLleida, ha estat impartida per Xavier Roca, professor de la Universitat de Lleida i de Blanquerna. En el transcurs de la sessió, de dues hores de durada, Roca ha exposat les claus de Twitter i els recursos per mesurar la seva influència, mitjançant la qual les empreses poden arribar als seus potencials clients i posicionar els seus negocis.

El regidor de Promoció Econòmica de la capital de les Garrigues, Jordi Ribalta, ha destacat "la importància d'aquestes formacions gratuïtes però de molt nivell a les empreses de les Garrigues, ja que permeten modernitzar i millorar els resultats del nostre teixit productiu".

Properes sessions

El mateix Xavier Roca serà l'encarregat d'impartir dues sessions formatives més, els pròxims dimecres, 11 i 18 de novembre, sobre Instagram i Google Adwords, respectivament.

Aquestes càpsules formatives, que es duen a terme a la Xarxa de Centres d'Empreses Innovadores de les comarques de Ponent, tenen el suport de la Diputació de Lleida, l'Ajuntament de Lleida, el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i la Unió Europea.

15 persones han assistit a la càpsula formativa sobre Twitter (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa