Notícies

  Dijous, 5 de novembre de 2015

La 13a Bibliocursa de la biblioteca de les Borges celebra la seva festa de cloenda

Durant l'acte, la trentena de nens i nenes que van participar a la iniciativa van rebre un obsequi

El passat divendres, 6 de novembre, a les 19 hores, la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques va celebrar la festa de la Bibliocursa, que enguany arribava ja a la seva 13a edició. La Bibliocursa és una activitat organitzada per la biblioteca municipal Marquès d'Olivart de les Borges amb el suport de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament per a la promoció de la lectura entre els més petits.

Per superar la Bibliocursa amb èxit només cal llegir tretze llibres de l'ampli catàleg de la biblioteca entre els mesos de juny i octubre. L'objectiu és incentivar als joves de 3r a 6è de Primària a través d'històries divertides i adequades a la seva edat per tal de fomentar l'hàbit de la lectura, segons expliquen des de la biblioteca.

La festa de la bibliocursa d'enguany va constar de tres parts diferenciades: a la primera, l'Eulàlia Pagès va presentar les novetats de la col·lecció Nandibú. A continuació, Ariadna Salla, regidora de l'Ajuntament de les Borges, va lliurar els obsequis a la trentena de nens i nenes que han participat a la 13ena edició de la bibliocursa. Finalment, es va oferir un berenar per a tots els assistents. D'altra banda, la biblioteca convida a cada assistent als actes del mes de novembre a donar un euro per a La Marató de tv3, que enguany es dedica a l'obesitat i la diabetis.

Els participants a la festa de la 13a Bibliocursa (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa